loading

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma ve Bilgilendirme Metni

Kişisel verileriniz sözleşmenin ifası kapsamında taleplerinizi karşılamak, ilgili mevzuattan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi,  pazarlama ve pazar araştırması yapmak amaçlarıyla DEĞER OPEL İSTANBUL, Girne Mah.Dörtler Sok No:46/A
34852 Maltepe-İstanbul, Opel Türkiye Otomotiv Limited Şirketi (”Opel Türkiye“), Çapak Mahallesi 2553 Sokak No:1/A 35860 Torbalı – İzmir ve Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Germany tarafından işlenmektedir.

Kişisel verileriniz sözleşmenin ifası kapsamında taleplerinizi karşılanması, satış ve servis sözleşmelerinin kurulması ve bunlar tahtındaki yükümlülüklerin ifası ve ilgili mevzuattan doğan yükümlülüklerin yerine getirilmesi ile doğrudan ilgili olarak zorunlu olması sebebiyle 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun  (”KVKK“) 5/2 (c) ve (ç) hükümlerine dayanılarak işlenmektedir. Bir diğer ifade ile söz konusu kişisel verileriniz Opel Türkiye‘nin işletme faaliyetlerini yürütebilmesi için açık rızanız talep edilmeksizin işlenebilmektedir.
Kişisel verilerinizin pazarlama ve pazar araştırması yapmak amaçlarıyla işlenmesi ise KVKK’nın  5/1 maddesi uyarınca açık rızanıza dayanmaktadır.)

Aşağıda belirtilen kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla tarafımızca işlenmektedir:

Veri
(zorunlu veriyi (*) işareti ile belirtiniz.)
Amaçlar
 
1. Kimlik Bilgileri: Cinsiyet*, Ad*, Soyad*
İletişim Bilgileri: Adres*, E-posta adresi*, Telefon numarası* Adres (*mevcut ise)
Söz konusu veriler sözleşmenin ifası kapsamında taleplerinizin karşılanması, satış ve servis sözleşmelerinin kurulması ve bunlar tahtındaki yükümlülüklerin (satış sonrası hizmetler, araç geçmişi vs.) ifası amaçlarıyla işlenmektedir.
2. İlgilenilen model bilgisi:* Test sürüşü ve fiyat teklifi taleplerinizi yerine getirmek amacıyla 
3. Opel Partner Bilgisi* Test sürüşü, fiyat teklifi ve servis taleplerinizi yerine getirmek amacıyla 
4. Mevcut araç bilgisi: Araç şasi numarası (VIN), plaka numarası, yakıt türü, aracın trafiiğe çıkış tarihi, aracın kilometresi, Tercih edilen servis giriş tarihi, Tercih edilen araç teslim tarihi, Servis tipi*,  Tercih edilen iletişim kanalı.Servis talebinizi yerine getirmek amacıyla
5. İstek Türüİletişim talebini yerine getirmek amacıyla.

 
Yukarıdaki bölümde * ile işaretlenmiş veri öğeleri zorunludur ve (sözleşme gereği / sözleşmenin ifası için gereklidir.). Siz de bu nedenle veriyi temin etmek zorundasınız. Eğer veriyi temin etmezseniz sözleşmeyi ifa edemeyiz/isteğinizi yerine getiremeyiz.
Bu sözleşme ilişkisinin sona ermesinden sonra yukarıda listelenen veriler üç yıl boyunca saklanacaktır.


Alıcılar

Kişisel verilerinizi aşağıda listelenen amaçlar için aşağıdaki alıcılarla paylaşıyoruz:

VeriAmaç(lar) Alıcı(lar)
Kimlik & İletişim Bilgileri:
1. Ad*, Soyad*, E-posta*,Telefon numarası* Adres (mevcut ise*), İlgilenilen model detayları*, Seçilen Opel Partneri*, Leasing/Faiz Oranı (mevcut ise*), mevcut araç bilgisi*, Araç şasi numarası (VIN)*, plaka numarası, yakıt türü, aracın trafiiğe çıkış tarihi, aracın kilometresi, Tercih edilen servis giriş tarihi, Tercih edilen araç teslim tarihi,, Servis tipi*,  Tercih edilen iletişim kanalı.
Talebin yerine getirilmesi amacıyla DEĞER OPEL İSTANBUL, Girne Mah.Dörtler Sok No:46/A
34852 Maltepe-İstanbul, Opel Türkiye Otomotiv Limited Şirketi ve Opel Automobile GmbH olarak kişisel verilerinizi ilgili işlemleri yapan yürüten firmalarla belirtilen amaçlar doğrultusnda paylaşmaktayız.


DEĞER OPEL İSTANBUL, Girne Mah.Dörtler Sok No:46/A
34852 Maltepe-İstanbul, Opel Türkiye Otomotiv Limited Şirketi ve Opel Automobile GmbH, kişisel verilerinizi, Türkiye Cumhuriyeti dışında bulunan ve dolayısıyla yeterli düzeyde veri koruması olmayan bir ülkedeki ilgili BT-Servis sağlayıcısı (GM Holdings LLC, Michigan, ABD) ile paylaşıyoruz. Avrupa Komisyonu'nun yeterlilik kararı yoktur, ancak bu durumda ilgili AB Standart Sözleşmeye İlişkin Hükümler (AB SCC’leri) olan uygun önlemler vardır. Bir kopyasını edinmek için lütfen kvkk@opel.com adresine bir e-posta gönderin.
 



Gizlilikle ilgili öğeler hakkında daha fazla bilgi için Gizlilik ve Çerez Politikamızı inceleyiniz.



Sayfanın başına dön